GUNNR

STRUKTURIRAN PROGRAM

PRIJAVITE SE NA BREZPLAČNO SVETOVANJE

ŽELIM SE PRIJAVITI

Ali se hitro naveličate enolične vadbene rutine in potrebujete več raznolikosti v trening programu, da bi ostali motivirani?

Program GUNNR je namenjen tistim, ki želijo preoblikovati telo in izboljšati počutje s pomočjo treninga moči. Treningi so strukturirani in raznoliki, kar pomeni, da vam ne bo nikoli dolgčas, saj bo vsak trening prinesel nov izziv. Program ponuja veliko mero fleksibilnosti pri izbiri vaj, s progresijami oz. regresijami si lahko prilagodite zahtevnost vaj in s tem prilagodite intenzivnost treninga glede na vašo raven telesne pripravljenosti. Kot uporabnik programa GUNNR boste imeli dostop do organiziranih treningov, ki potekajo po urniku in v katerih je prisoten trener, ki vas bo vseskozi vodil in usmerjal.

NEOMEJEN DOSTOP
RAZNOLIKI TRENINGI
PODPORA SKUPNOSTI
STROKOVNA POMOČ
I. KORAK INFORMATIVEN POSVET
Razumemo, da je vsak začetek težak. Zaradi tega vas vabimo na informativen posvet, kjer bomo odpravili vse morebitne dvome in vam prestavili Valkyrie metodologijo.
 
Namen posveta je, da se medsebojno spoznamo in da vam predstavimo naš pristop oz. način dela. Pogovorili se bomo o vaših ciljih in pričakovanjih, da bi vas bolje razumeli in vam pomagali najti rešitev za vaše težave.
 
Če vas bo naša energija prepričala in boste čutili, da ste našli svoj drugi dom ter se boste odločili postati del naše skupnosti, vas bomo vodili skozi uvajalni trening.
II. KORAK UVAJALNI TRENING

Uvajalni trening je namenjen novim članicam, ki se želijo pridružiti skupinskim treningom GUNNR.

Namen uvajalnega treninga je, da analiziramo vaše pretekle izkušnje, trenutni življenjski slog in zdravstveno stanje. Poleg tega vas bomo seznanili s prednostmi programa GUNNR ter strukturo in potekom skupinskih treningov.

V sklopu uvajalnega treninga boste opravili 2 osebna treninga. Osvojili oz. obnovili boste osnovne gibalne vzorce in se seznanili s pravilno uporabo nekaterih pripomočkov. Pri tem bomo pozorni na morebitne gibalne omejitve, ki jih bomo v sodelovanju z manualnim terapevtom odpravili.

Na podlagi povratnih informacij, ki jih bomo natančno analizirali, vam bomo pripravili uvajalni program.

UVAJALNI TRENING

60€

BREZPLAČNO

PAKET VSEBUJE

ANALIZA ŽIVLJENJSKEGA SLOGA

ANALIZA PRETEKLIH IZKUŠENJ

ANALIZA ZDRAVSTVENEGA STANJA

ANALIZA GIBALNIH VZORCEV

PRIPRAVA UVAJALNEGA PROGRAMA

III. KORAK UVAJALNI PROGRAM

Da vam olajšamo vključitev v redne skupinske treninge, boste po opravljenih uvajalnih treningih prejeli 4 tedenski uvajalni program. Pri sestavi programa bomo upoštevali vaše cilje in prilagodili ga bomo vaši trenutni telesni pripravljenosti ter morebitnim gibalnim omejitvam.

Po končanem uvajalnem programu, se boste lahko samozavestno priključili rednim skupinskim treningom. Na začetku vas bomo budno spremljali in pozorno nadzorovali vaš napredek. V primeru karkšnihkoli vprašanj ali nejasnosti vam bomo vedno na voljo.

URNIK
URA
PON
TOR
SRE
ČET
PET
SOB
NED
00:00 - 16:00
VALHALLA
VALHALLA
VALHALLA
VALHALLA
VALHALLA
VALHALLA
VALHALLA
17:00 - 20:00
GUNNR
GUNNR
GUNNR
20:00 - 24:00
VALHALLA
VALHALLA
VALHALLA

Uporabniki programa GUNNR lahko trenirate tudi v času izven organiziranih treningov, vendar upoštevajte, da v času open gym-a trener ni prisoten.

Ali je program GUNNR primeren za začetnike, ki nimajo izkušenj s treningom moči?

Seveda, program GUNNR je primeren za vse stopnje pripravljenosti. Naši strukturirani, a hkrati raznoliki treningi so zasnovani tako, da vam lahko prilagodimo treninge glede na vašo trenutno stopnjo telesne pripravljenosti. Preden se pridružite rednim treningom, boste opravili uvajalni program, katerega namen je ravno to, da začetnikom omogočimo varen in postopen uvod v trening moči. Skozi celoten proces vas bomo vodili in usmerjali, tako da ne boste prepuščeni sami sebi.

Kako potekajo treningi v programu GUNNR?

Kot uporabnik programa GUNNR boste vsak mesec prejeli nove treninge, ki bodo vključevali podrobna navodila za vsako vajo, ki jo boste izvajali. Glede na vaše potrebe boste lahko izbirali med treningi za celo telo in treningi za določen del telesa. Poleg tega boste imeli dostop do knjižnice vaj, kjer boste lahko preverili, katere vaje so vključene v program in kako jih pravilno izvajati. Program vam omogoča, da lahko treninge prilagodite svojemu urniku in trenirate po svojem tempu.

PRIJAVITE SE NA BREZPLAČNO SVETOVANJE

Prijavite se na brezplačen posvet in odkrijte, da v Valkyrie ponujamo vse, kar potrebujete za popoln trening. Ne zamudite priložnosti in se pridružite danes. V primeru polne kapacitete vas bomo uvrstili na čakalni seznam.