GUNNR

SKUPINSKI TRENING NIVO 1

 • Program GUNNR je namenjen posameznicam, ki imajo splošne cilje in želijo preoblikovati svoje telo s pomočjo treninga moči.
 • Treningi so strukturirani, vendar naključni, kar pomeni, da boste vsak trening izkusili nekaj novega.
 • Imeli boste fleksibilnost pri izbiri vaj, trenerji pa vam bodo z regresijami oz. progresijami prilagodili trening glede na vašo raven telesne pripravljenosti.
 • Na treningih se boste naučili pravilne izvedbe osnovnih gibalnih vzorcev in varnega rokovanja z različnimi pripomočki.
 • Kot uporabnica programa GUNNR boste imeli dostop do skupinskih treningov, ki potekajo po urniku in open gym-a, kjer boste lahko trenirali samostojno.
I. KORAK BREZPLAČNO SVETOVANJE
Razumemo, da je vsak začetek težak. Zaradi tega vas vabimo na informativen posvet, kjer bomo odpravili vse morebitne dvome in vam prestavili Valkyrie metodologijo.
 
Namen posveta je, da se medsebojno spoznamo in da vam predstavimo naš pristop oz. način dela. Pogovorili se bomo o vaših ciljih in pričakovanjih, da bi vas bolje razumeli in vam pomagali najti rešitev za vaše težave.
 
Če vas bo naša energija prepričala in boste čutili, da ste našli svoj drugi dom ter se boste odločili postati del naše skupnosti, vas bomo vodili skozi uvajalni trening.
II. KORAK UVAJALNI TRENING

Uvajalni trening je namenjen novim članicam, ki se želijo pridružiti skupinskim treningom GUNNR.

Namen uvajalnega treninga je, da analiziramo vaše pretekle izkušnje, trenutni življenjski slog in zdravstveno stanje. Poleg tega vas bomo seznanili s prednostmi programa GUNNR ter strukturo in potekom skupinskih treningov.

V sklopu uvajalnega treninga boste opravili 2 osebna treninga. Osvojili oz. obnovili boste osnovne gibalne vzorce in se seznanili s pravilno uporabo nekaterih pripomočkov. Pri tem bomo pozorni na morebitne gibalne omejitve, ki jih bomo v sodelovanju z manualnim terapevtom odpravili.

Na podlagi povratnih informacij, ki jih bomo natančno analizirali, vam bomo pripravili uvajalni program.

UVAJALNI TRENING

30€ BREZPLAČNO
ANALIZA PRETEKLIH IZKUŠENJ
ANALIZA ŽIVLJENJSKEGA SLOGA
ANALIZA ZDRAVSTVENEGA STANJA
ANALIZA GIBALNIH VZORCEV
PRIPRAVA AKCIJSKEGA NAČRTA
AKCIJA
III. KORAK UVAJALNI PROGRAM

Da vam olajšamo vključitev v redne skupinske treninge, boste po opravljenih uvajalnih treningih prejeli 4 tedenski uvajalni program. Pri sestavi programa bomo upoštevali vaše cilje in prilagodili ga bomo vaši trenutni telesni pripravljenosti ter morebitnim gibalnim omejitvam.

Po končanem uvajalnem programu, se boste lahko samozavestno priključili rednim skupinskim treningom. Na začetku vas bomo budno spremljali in pozorno nadzorovali vaš napredek. V primeru karkšnihkoli vprašanj ali nejasnosti vam bomo vedno na voljo.

PRIJAVITE SE NA BREZPLAČNO SVETOVANJE

  URNIK
  PON
  TOR
  SRE
  ČET
  PET
  SOB
  NED
  06:00 - 09:00
  VALHALLA (open gym)
  VALHALLA (open gym)
  VALHALLA (open gym)
  VALHALLA (open gym)
  VALHALLA (open gym)
  VALHALLA (open gym)
  VALHALLA (open gym)
  09:00 - 11:00
  GUNNR / HILDR
  GUNNR / HILDR
  GUNNR / HILDR
  11:00 - 18:00
  VALHALLA (open gym)
  VALHALLA (open gym)
  VALHALLA (open gym)
  18:00 - 20:00
  GUNNR / HILDR
  GUNNR / HILDR
  GUNNR / HILDR
  20:00 - 24:00
  VALHALLA (open gym)
  VALHALLA (open gym)
  VALHALLA (open gym)
  Razlika med programom GUNNR in HILDR

  Pri nas ponujamo dva različna programa skupinskih treningov, ki sta prilagojena različnim potrebam in ciljem naših uporabnic.

   

  Program GUNNR je idealen za tiste, ki šele začenjajo s treningom moči in imajo splošne cilje. Treningi so strukturirani, vendar naključni, kar pomeni, da boste vsakič doživeli nekaj novega. Imeli boste fleksibilnost pri izbiri vaj in prilagajanju teže oz. intenzivnosti posameznih vaj. Trenerji vam bodo s progresijami oz. regresijami prilagodili trening vaši ravni telesne pripravljenosti. Program GUNNR ponuja manjšo stopnjo prilagodljivosti in manj oseben pristop, kar pomeni, da boste deležni podpore trenerja, vendar boste bolj samostojno trenirali.

   

  Program HILDR je hibrid med osebnim in skupinskim treningom, kar pomeni, da boste prejeli individualiziran program treningov, prilagojen vašim specifčnim ciljem, hkrati pa boste uživali v dinamični skupinski atmosferi. Treningi so zasnovani z uporabo specifičnih vaj, števila ponovitev, teže in drugih parametrov, prilagojenih ravni telesne pripravljenosti. Program HILDR ponuja večjo stopnjo prilagodljivosti in bolj oseben pristop, kar pomeni, da boste z trenerjem bolj intenzivno sodelovali in mu poročali o vašem napredku. Na podlagi vaših povratnih informacij vam bo trener postopoma prilagajal treninge.

  KONTAKT

  VALKYRIE

  OB ŽELEZNICI 14, 1000 LJUBLJANA

  +386 (0) 40 792 577

  info@valkyrie.si

  DELOVNI ČAS

  PONEDELJEK – NEDELJA

  06:00 – 24:00

  PRAZNIKI

  06:00 – 24:00

  GDPR

  SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA